Wat kunt u van ons verwachten?

Betrokkenheid. Professionnalisme. Snelle levertijd.

Bekijk hoe wij werken

Hoe ziet samenwerking met ons uit

Wij maken KENNIS MET UW DOELEN

De eerste en meest belangrijkste stap in de website/webshop bouwen. De stap waar wij samen uw concept bespreken, uw bedrijf analyseren en kijken aan uw wensen. De intake gesprek en offerte zijn gratis, u betaal niks voor.

Contract ondertekenen

Alle onze diensten worden uitgevoerd op basis van een overeenkomst. Dat heeft u de zekerheid van de hoogste kwaliteit van onze dienstverlening.

Project maken

Wij beginnen project maken van uw gewenste website of webshop. We benaderen elk project afzonderlijk, waardoor uw website uniek wordt.

Lanceren

Als alles perfect werkt, dan lanceren wij uw webshop/website op gewenste domein en wij regelen de hosting. Wij zorgen voor de veiligheid en goede snelheid van uw website.

Test versie

Uw project staat klaar op de test domein totdat u alles zal checken. Akkoord met het eindresultaat? GEFELICITEERD - u heeft uw eigen, uniek website! Natuurlijk kunt u van ons advies over de onderhoud van uw webshop verwachten.

Bouwen

Bent u akkoord met leverde design project van uw website? Dan beginnen wij codering in WordPress, Modx of PrestaShop. Wij verbinden opgeleverde sjabloon met scrypts en maken uw website SEO-, mobiel-, klantvriendelijk. Natuurlijk dat doen wij met opgeleverde door u afbeeldingen, texten en bestanden.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kun ik u helpen?