OVER ONS

Wij zijn jonge team die houdt van zijn werk. Wij zijn enthusiasten die altijd voor effectieve oplossingen zoeken en staan voor de klant.

Wij zijn communicatief sterk en transparant. Zodat u altijd weet wat kunt u van ons verwachten en waar je aan toe bent. Wij doen onze werk met plezier voor 14 jaren. Altijd samen met onze klanten wensen want samen zijn wij sterker.

Wij bouwen niet alleen uw website, maar wij zorgen ook voor de onderhoud en hosting als uw project klaar is.

interactief bureau

Wat bieden wij aan?

– Persoonlijk, professioneel advies/maatwerk
– 6 dagen per week bereikbaar: via telefoon, email, livechat wij staan voor je klaar
– Websites op WordPress, MODX of PrestaShop
– Optimalisatie voor de mobiel gebruik
– Visualisatie voordat wij met werkzaamheden beginnen
– Websites die worden goed geïndexeerd in de zoekmachines (SEO)
– Tevredenheidsgarantie – wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen
– Snelle levering en scherpe prijzen

Bovendien na oplevering je blijft u alleen. Wij zorgen voor:

– Onderhoud en eventuele aanpassingen
– Technische hulp
– SSL certificaat + Security kopie

zdjęcie biura

wat doen wij

Webshops

Verkoop meer en makkelijker. Bouw met ons een functionele webshop of website. Vergroot je bereik en krijg nieuwe klanten.

Websites

Maak samen met ons het beste visitekaartje op internet. We zullen een unieke website maken die voldoet aan uw benodigdheden.

Integratie - feed

We maken product feed voor de behoeften van de webshops die met zoekmachines en affiliate programma's willen samenwerken.

WAAROM WIJ?

Wij ontwikkelen en voeren complexe projecten uit maar wij zien ook de noodzaak om snelle en eenvoudige websites te maken.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons en krijg gratis offerte.

Kwaliteit

Uw doel is ons doel, wij kijken samen aan uw idee en zoeken voor de beste oplossingen. Wij bouwen klantgerichte websites en webshops die goed presteren.

Ervaring

Ervaring en kennis van de zaak. We zijn niet bang voor uitdagingen en veeleisende klanten, daarom zo veel klanten ons waardeert.

Betrokkenheid

Wij staan elke dag voor je klaar en zorgen dat het opgebouwde website of webshop goed werkt, zodat u zorgeloos in de toekomst kunt kijken.

Transparant

Wij bieden duidelijke afspraken aan. U kunt ons vertrouwen. Er zijn geen kleine lettertjes en elke klant weet vanaf het begin wat gebeurt stap voor stap tijdens de website bouwen.

dat is onze team

team

Wij zijn jonge team bestaande uit 6 specialisten die van zich werk van houden. We gebruiken onze ervaring om onze klanten de beste oplossing voor hun projecten te bieden.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kun ik u helpen?