Onze offerte

Wat bieden wij aan

Webshops

Wil je webshop hebben die makkelijk in navigatie is en gebruiksvriendelijk?

Ons interactief bureau is gespecialiseerd in het creëren en vernieuwen van websites en webshops. Wij doen alles met opvallend en aantrekkelijk design. 

Wij zetten webshop in:

  • WooCommerce
  • PrestaShop

Woocommerce gaat perfect met WordPress-websites. Het een gebruiksvriendelijk platform, waar u de volledige controle bij het navigeren geeft.

PrestaShop heeft een transparant en gebruiksvriendelijk cms beheer met meertalige en multi valuta ondersteuning. Als u volledige controle over uw bedrijf wilt hebben, een efficiënte klantenservice met meerdere betalings- en leveringsmethoden, dan de Presta Shop is voor u de beste optie.

Websites

Onze websites zijn multimediaal, functioneel en gebruiksvriendelijk. We bouwen websites met:

  • WordPress
  • MODX 

Deze cms’s geven u de mogelijkheid om zelf te navigeren dus beheren, aanpassen en producten toevoegen. Beide systemen zijn uiterst functioneel, gebruik- en mobielvriendelijk en gaan goed met Google SEO positionering.

Maak met ons uw unieke plek in het web.

Hebt u vragen? We zijn blij om eventuele twijfels weg te wezen!

INTEGRATIE - FEED

We maken product feed voor de behoeften van de webshops die met zoekmachines en affiliate programma’s willen samenwerken.
Waarom is het belangrijk voor de webshop om een ​​productfeed te hebben?
Er is veel webshops en er komen nog steeds de nieuwe. Daarom het is goed om de goede zichtbaarheid van uw producten te zorgen. Dankzij de productfeed kunt u nog beter zichtbaar zijn in het internet en vergroot u het aantal van de potentiële klanten.
Met een productfeed kunt u werken met online zoekmachines en affiliates die uw producten op hun websites of op partnerwebsites zullen weergeven.
Wat is een productfeed?
Een productfeed is meestal een CSV- of XML file met alle producten die in uw winkel te koop/bereikbaar zijn. De datafeed heeft niet alleen de producten zelf, maar ook andere informatie: maten, kleuren en alle andere attributen die u op geselecteerde websites wilt weergeven. Productfeed is een verbinding tussen uw webshop en met een website waarop uw producten worden weergegeven. Bv Selektoria.nl verzamelt alle producten voor huis & tuin.
Heb je geen website en geen productfeed?
Neem contact met ons op, we helpen u graag met uw project.
Heeft u al een website maar geen feed?
Dit is geen probleem, neem contact met ons op, we zullen snel een feed met alle benodigde informatie voor u maken.
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kun ik u helpen?